top of page
Frokost pannekaker uten hvetemel glutenfri.jpg

frokost
Pannekaker

Enkle og gode pannekaker uten hvetemel  — skikkelig digg kosemat.

 

INGREDIENSER

1 ss sukker

1 klype kanel

300 ml  rismelk

80 g sorghum mel

140 g Pure Food Hvetemelerstatter

2 ts bakepulver

1 ts psyllium

Litt lønnesirup

    

TIPS

Har du ikke rismelk kan annen plantemelk eller kumelk brukes.

Røren kan fint lages dagen før, bare pass på at den oppbevares kaldt i beskyttet atmosfære til den skal brukes.

SLIK GJØR DU

1.

Bland alt det tørre sammen i en bolle og tilsett rismelken, rør godt sammen. Røren skal ha "pannekakerøre" konsistens.

2.

La røren hvile i ca. 15 minutter før du steker pannekakene.

3.

Stek pannekakene på middels varme i stekepanne med planteolje eller smør.

4.

Pynt gjerne med friske bær og lønnesirup til slutt, om ønskelig! 

5.

Nytes sammen med noen du er glad i :)

bottom of page